İSTANBUL / SANCAKTEPE - Şehit Öğretmen Nurgül Kale Ortaokulu

Okulumuzun Tarihçesi

Okulumuz 1995-1996 Eğitim Öğretim yılında açılmıştır. Tunceli'nin Ovacık ilçesinde görev yaparken şehit olan öğretmen Nurgül Kale'nin adı okulumuza verilmiştir.

Okulumuz 1 adet 4 katlı betonarme binadan oluşmakta, 48 derslik ve 72 birim bulunmaktadır.

Gerek eğitimde başarıyı artırma gayretleri, gerekse TKY ekip çalışmaları neticesinde veli ve hayırseverlerin iş birliği ile okulumuz başlangıçtan günümüze önemli atılımlar yapılmıştır. Çok amaçlı salon, fen laboratuvarı, müzik sınıfı, kütüphane, bilgisayar laboratuvarı, bilgi teknolojisi sınıfları gibi birçok iyileştirmeler yapılmıştır.

Okulumuz, katıldığı çeşitli yarışmalar ve sosyal faaliyetlerde gösterdiği üstün başarıları sayesinde birçok ödül almıştır. Çevre okulları arasında tercih edilen okul durumuna gelmiştir.

Yayın: 12.12.2012 - Güncelleme: 27.02.2024 11:59 - Görüntülenme: 4503